Колекцията Bape X Ultra Boost идва много по -рано от очакваното!

Колекцията Bape X Ultra Boost идва много по -рано от очакваното!

Спазването на изключително желаното сътрудничество на NMD R1 за 2017 г., BAPE и Adidas отново се свързват за не един, но две двойки ултра усилвания, както и те са готови да пуснат много по -рано, отколкото се очакваше преди!

Първо изтече по-рано това лято, Bape X Adidas Ultra Boost ще бъде предложен в екологични, както и в черни 1-ви камо оцветяване. Primeknit горните гори функционират както на треньорите, така и на матовата чаша с черна пета, клетка, както и с пълна дължина, засилването на междинната подметка украсява както дизайна за допълнителен комфорт, така и по -гладък крак. Направен да отпразнува Super Bowl, който трябва да заеме място на 3 февруари, патриотична глава на маймуна украсява десния език, завършвайки прекратяването на дизайна.

Стартирайки в Adidas UK, както и избирате борси на 1 февруари, Bape X Adidas Ultra Boost ще бъде задължително ченге! Нека разберем дали ще ги добавите към вашата колекция, както и не забравяйте да изтеглите официалното приложение за единствен доставчик безплатно в момента!

Ако вярвате в компенсирането на някаква чисто нова Adidas Heat, не забравяйте да проверите най -новото тук!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *