Пакетът Nike „Свети Валентин 2021 г.“ ще ви направи есента като

Пакетът Nike „Свети Валентин 2021 г.“ ще ви направи есента като

мненията на хората за Деня на влюбените варират, някои могат да открият, че той е изморен, както и прекалено безпроблемно, докато други гледат напред към него изключително много, за да отпразнуват със значителните си други. Независимо от това, независимо дали имате някой специален в живота си или не, екипът на Swoosh е подготвил изненада за сърце, за да може всички да се разпространяват като навсякъде. Предстоящият пакет Nike “Свети Валентин 2021 г.” се състои от две маратонки с тематика на Свети Валентин, които ще ви направят, както и вашата смачкана есен в любовта.

Съгласявайки очарователна комбинация от розово, червено, както и бели цветове на много легендарните силуети на гиганта на спортните облекла, Nike Air Force 1 ниско „любовно писмо“, както и Nike Air Max 90 „Ден на валентинците 2021“ са И двамата, оборудвани с етикетиран език, идентифицират, който излага трик като бележка при отваряне.

Int’l доставка

Виж повече

Int’l доставка

Виж повече

Int’l доставка

Виж повече

Съобщението на Air Force 1 гласи “Вярно като като се има предвид, че ’82”, за да почете първоначалната си дебютна дата, като същевременно запазва всички функции, с които сме запознати в точно същото време, като логовете на Swoos Пълноместна въздушна подметка отдолу. За завършване, перфорациите във формата на сърце прави своя метод в целия Toebox за оживено докосване.

И накрая, текстът “AM90 4ever” на езика Air Max 90 -те символизира вечните като маратонки за модела. Разбира се, видимата въздушна система под петата все още е толкова присъстваща, както винаги заедно с най -висококачествената значка за гума на петата за естетиката на OG, която разбираме, както и любовта.

Int’l доставка

Виж повече

Зададено ще намалее на 6 февруари точно навреме за огромния ден, предлагаме ви да започнете да се подготвяте за очакваното издание, както и може би ръчно написано като писмо, ако това е вашият тип нещо. Нека разберем дали ще ги преодолеете! В Associated News, DQM X Nike Air Max 90 “бекон” се завръща този март!

Int’l доставка

Виж повече

Int’l доставка

Виж повече

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *