Колекцията за винтидж на марката Yordan есен 2021 е официално разкрита

Колекцията за винтидж на марката Yordan есен 2021 е официално разкрита

Jordan Brand просто никога не разочарова. Спазвайки безумно раздут сезон, пълен със задължителни оцветители, версии, както и силуети, колекцията от винтидж на марката Йордан есен 2021 г. е официално разкрита – както и вероятно по -горещата му от миналите диапазони. От задължителните капки AJ1 до връщането на OG AJ11 Low IE, маратонките сериозно не искат да пропуснат тази селекция от есен Nike!

Изтичането на нещата са квартет от Air Jordan 1s, а именно „Seafoam“, „прашецът“, „Electro Orange“, както и многоцветният шедьовър, който със сигурност ще овкуси всякакъв вид въртене. Акцентите точно тук трябва да са “прашецът”, който ни предоставя някои тежки вибрации на Wu-Tang в допълнение към “електро оранжевия”, които много маратонки вече се вкопчат в “бялото разбито табло”. Горещо очакваната Air Jordan 3 “Racer Blue” също ще бъде превишена в този сорт общо с премиум разрушени кожени панели, както и с моделиране на слонове.

1
2
3
4
5

Покажи повече

Ако сте пропуснали извън бялото X Air Jordan 4 “Sail”, тогава Jordan Brand има гръб с Air Jordan 4 “Shimmer”. Най -важният алтернативен сътрудничество на Virgil Abloh, това е боядисано в меки кремави цветове с хрупкаво бяло акцент. Бихме искали, ако те отпаднат през месеците през лятото, но не се оплакваме. Също така има отличен Air Jordan 5, както и два Air Jordan 6 Colourways

Разбира се, не можете да говорите за колекцията Vintage Vintage есен 2021, без да предоставяте специален вик на Air Jordan 11 Low IE. Отпразнувайки 25 години от силуета, той се връща в червения план на OG, както и в черен цветен план, както и той беше реинженериран до точните спецификации от 1995 г. Той дори включва подложена табела с въглеродни влакна, всички опаковани в оригиналната кутия.

1
2
3
4
5

Покажи повече

Но чакай, има още. Пригответе се за две цветни плата на Air Jordan 12, които са боядисани съответно в бели, както и черни схеми. Първият е акцентиран с метално червено очертаване, докато другият използва Nike Grind Cubber за допълнително устойчиво докосване. “Air Jordan 13” Obsidian “получава реколта, както и за да нахлуе всичко, специалният Air Jordan от жените 14 се гордее с матово черен Nubuck, както и велурени панели, които са красиво контрастирани с червен глезен на червило, финализирайки дизайна.

Колекцията на марката Nike Jordan есен 2021 Vintage Collection ще намалее през следващите няколко месеца, така че не забравяйте да я държите заключен на единствения доставчик за информация за освобождаване, докато се развива! Нека разберем коя двойка се чувствате най -много, както и докато сте тук, може да погледнете и най -добрия си поглед, но все пак на Air Jordan 1 High OG “Patent Bred”!

1
2
3
4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *