Всяка маратонка трябва да се справи с Converse Chuck 70 Classic High Top “Black”

Всяка маратонка трябва да се справи с Converse Chuck 70 Classic High Top “Black”

, когато се отнася до легендарните маратонки, ще ви е трудно да намерите такава толкова известна като Converse Chuck 70 Classic Top “Black”. Безвременен дизайн, който прилича точно на двойката, която направи дебюта си през 70-те години на миналия век, ако все още нямате двойка, тогава сега е вашият шанс като пълен размер цикъл е достъпен на Converse!

С конструкция на платно, която е едновременно универсална и твърда, „черното“ се прави в монохроматична палитра, която ще работи безумно добре с някаква форма. Кремообразното бяло шевово минава през цялата обувка и това се допълва от чифт плоски дантели и капачката за гумен пръст на подписа, която всички познаваме и обичаме.

Int’l доставка

Купи сега

Долу ще намерите вулканизирана гумена подметка и за да я закръгляте, светът разграничава Converse Cented Patch, украсява медиалния глезен, финализирайки дизайна.

Предлага се сега от Converse, ние смятаме, че всяка глава на маратонки трябва да се справи с Converse Chuck 70 Classic High Top “Black”, така че спрете това, което правите, и се хвалете за чифт! Докато сте тук, може и да разгледате най -актуалните им пристигания!

Int’l доставка

Купи сега

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *