Ето вашата възможност за полицейски офицер The Billionaire Boys Club X Pharrell X Adidas NMD Hu ‘Scarlet’

Ето вашата възможност за полицейски офицер The Billionaire Boys Club X Pharrell X Adidas NMD Hu ‘Scarlet’

, след като пусна Ultra Exclusive Bialliaire Boys Club NMD Hu Trail през ноември миналата година, Pharrell Williams се обедини с Adidas Originals Още веднъж за още един изключително ограничен номад, както и първата томбола вече е на живо в Norse Store!

Смело ново поемане на силуета на човешката раса, тази маратонка разполага с цвят, блокиран в горната част, състоящ се от червено, синьо, жълто, както и бяло бонбонно оцветяване. Вместо обичайните вдъхновяващи послания на Pharrell, „сърце“, както и „ум“ текст са бродирани на всяка обувка. За да го закръгляме, този BBC NMD седи на върха на максимална подметка с пълна дължина за допълнителен комфорт, както и по -гладък крак.

Направете да намалее на 20 октомври, преминете към Norse Store точно сега, за да влезете в томболата за милиардер Boys Club X Pharrell X Adidas NMD Hu ‘Scarlet’, както и не забравяйте да го заключите при единствения доставчик за повече новини като Той се развива! В сродните новини, разгледайте пеша на Pharrell x adidas nmd hu Inspiration Pack ‘Footwear White’!

Ако мислите да копирате някаква чисто нова Adidas Heat, не забравяйте да проверите най -новите в края. Облекло!

Изображения чрез Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *