Напомняне на изданието: Не пропускайте Nike Halloween Pack 2021!

Напомняне на изданието: Не пропускайте Nike Halloween Pack 2021!

Време е да плашите колекцията си за маратонки с пакета Nike Halloween 2021! Всяка година марката Beaverton успява да се справи, когато става въпрос за създаване на страшни треньори за плашещия сезон и със сигурност са го направили тази година! С участието на четири емблематични силуета, не забравяйте да се изправите, когато отпаднат утре на 21 октомври!

В Ravenous Range са включени Dunk Low PRM, Air Force 1, Air Force 1 Experimental и Air Presto. И четирите разполагат с черно -бяла цветова палитра със смели оранжеви акценти като кимване към тикви, докато серия от странни очи са разпръснати из всяка двойка за дяволски вид, които правят тези крепчета особено страховити.

Int’l доставка

Виж повече

Int’l доставка

Виж повече

Разбира се, не можем да говорим за тази колекция от кръв, без да споменаваме светещите елементи в тъмната. Излъчваха призрачен зелен оттенък, това са единствените убийствени ритници, които трябва да разтърсите този Хелоуин.

21 октомври е денят да си спомните дали искате Nike Halloween Pack 2021 в ротацията си, така че не забравяйте да го държите заключен в единствения доставчик за най -добрия ви шанс да ченге! Кажете ни коя двойка се чувствате най -много и в свързани новини, Sacai X Nike Vaporwaffle “Off Noir” и “Sail” най -накрая имат дати за освобождаване!

Int’l доставка

Виж повече

Int’l доставка

Виж повече

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *