Basement x Nike Air Max 90 ‘City Series’ е най -добрият пакет от 2019

Basement x Nike Air Max 90 ‘City Series’ е най -добрият пакет от 2019

изображение с помощта на Nike
След старта на SB Dunk през 2017 г., хората се чудят кога мазето ще започне още един колаб с марката Swoosh, а сега е моментът. The Basement X Nike Air Max 90 ‘City Series’ е тук и той празнува 3 от най -важните градове в времевата линия на мазето.

Първо в пакета е „Глазгоу“, празнувайки шотландския град с „наситено сиво“ и водоустойчив горен, това е много необходимо в този дъждовен град. Похвален с кожен език „безопасен оранжев“ и ретрофункционален раздел Swoosh и петата. Тези оживени удариха почит към поставянето на трафик на главата на ръководителя на статуята на херцога на Уелингтън в центъра на града на Глазгоу.

На следващо място е оцветяването на „Манчестър“. Този път имаме напълно затъмнена маратонка с оживени удари от неоново жълто, изпъстрени около горната част. Тези ярки цветове могат да се видят на бижута и езика. Закръглено с техническо вдъхновена лента и черен 3M панел до петата.

Накрая мазето избра град Лондон. Идвайки с 5 различни тона на сиво в горната част, това се компенсира от естествения тон, използван на единицата за единство. Също така с подвижни сумови, идващи в богатство от цветове и материали, тази маратонка е връхната точка на опаковката.

Basement X Nike Air Max 90 ‘City Series’ стартира през октомври и ще бъде достъпен при избрани търговци, както и в Nike Sneakrs. Дръжте го заключен на единствения доставчик за всички най -добри новини и издания от общността на маратонките.

Изображение с помощта на Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *