Тази седмица най -големите изстрелвания от New Vapormax до известно възраждане на Air Max

Тази седмица най -големите изстрелвания от New Vapormax до известно възраждане на Air Max

тази седмица се оформя като значителна за маратонки, тъй като свежа партида топлината пристига както от Nike, така и от Adidas. Тук разглеждаме по-отблизо някои от най-търсените. Това включва завръщането на известния Air Max, както и някои чисто нови Vapormax. Както винаги, включете тези информи и ще ви държим в течение веднага щом те отидат на живо!

Ограничен EDT X SBTG X ASICS GEL LYTE 3 Monsoon Patrol

Стартиране на 23:00, сряда, 9 януари

Това трипосочно сътрудничество черпи вдъхновение от непредсказуемото време на Сингапур. Това каза, че не само изглежда страхотно, но обещава максимално в твърда защита.

Nike Vapormax 2019

Стартиране на 8 часа сутринта, четвъртък, 10 януари

След първоначалното стартиране, Nike разкри дори много повече стилове за тази съвременна гама. За разлика от оригиналния Vapormax, Flyknit е заменен в полза на ясен синтетичен. Този избор на материал прави вече отличния силует, който е малко по-стилен!

Cav Empt x Nike Air Max 95

Стартиране на 8 часа сутринта, четвъртък, 10 януари

Известната марка за улично облекло се присъединява към Nike за първи път и резултатът не е нищо друго освен поразително. Вземайки известния Air Max 95, фънки отпечатък прави това мигновено попадение с маратонки. Размерите ще бъдат ограничени и те стартират изключително с помощта на Nike Sneakrs UK.

Nike Zoom 2k бяло черно

Стартиране на 8 часа сутринта, четвъртък, 10 януари

Ново попълнение в състава на тромавия треньор за 2019 г., Zoom 2K може да се похвали с някакво тежко отношение. Няколко стила пристигат този четвъртък, но „черното бяло“ предаване определено е едно от най -универсалните?!

Nike air max 2 светло златно бяло

Стартиране на 8 часа сутринта, петък, 11 януари

Nike преиздаде още една класика от архивите, която може да идва само като вълнуваща новина за феновете на гамата Air Max. Първият стил в състава на 2019 г. пристига в оцветяване на OG, наречен „Gold White“. Всичко остава вярно на оригинала от еластичната мрежа горна част до тази необичайна марка на светлината Air Max2.

adidas nite jogger og черен портокал

Стартиране на 23:00, петък, 11 януари

Може ли това да е един от най -раздутите подобрени силуети за сезона?! Ние мислим така и нека си признаем, това са най -добрата комбинация от известни и съвременни. Светкавици на оживен оранжев доставка само идеалното количество контраст с тази изцяло черна горна част.

Nike Air Force 1 Mid Cortility Spruce Fog

Стартиране на 8 часа сутринта, събота, 12 януари

Този единствен по рода си ВВС 1 седи над светеща зелена междинна подметка и по някакъв начин получава дори много по-привлекателни нагоре. Точно като моделите на „полезността“, тази двойка разполага с найлонова каишка, но разрушената кожа остава вярна на старата школа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *