Първо погледнете на Drake’s Ovo X Nike Air Force 1

Първо погледнете на Drake’s Ovo X Nike Air Force 1

Drake е по -натоварен от всякога тази година с колекцията си за облекло „Nocta“, а сега изглежда, че той също работи и върху OVO X Nike Air Force 1. Ако можете да си спомните правилно, слуховете за това издание започнаха чак през лятото на 2020 г. и най -накрая ние ще надникнем благодарение на приятеля на Дризи Марк Робинсън!

Първо дразнен от самия 6 Бог миналата година, собственият неофиниран октомври поема класическия “троен бял” оцветяване от 80 -те с няколко много фини ощипвания тук -там. Изработена от хрупкава бяла кожа, обувката е буквално толкова основна, колкото идват. Swoosh изстрелва през страничните и медиални странични панели в бяло, което е малко по -различно от двойката, която шампанското папи се люлееше преди. Това може да бъде ранна извадка или просто приятели и семейно издание.

Разбира се, тази най-голяма промяна в дизайна, която можем да видим досега, е значката на петата по поръчка. С брандирането на Nike на върха и логото на OVO на дъното, това циментира предстоящото сътрудничество.

Почти нищо друго не се знае за собствения октомври X Nike Air Force 1 Low в този момент, но слухът твърди, че те ще отпаднат някъде през пролетта. Кажете ни какво мислите за този хрупкав чист колаб и в сродни новини, Дрейк наскоро огъна Nocta X Nike Hot Step Air Terra!

Изображение с помощта на Champagnepapi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *