Пеша поглед към изображението Yeezy 700 ‘Teal Blue’

Пеша поглед към изображението Yeezy 700 ‘Teal Blue’

с помощта на SoleByJC
Yeezy 700 ‘Teal Blue’ е маратонка, която чакаме отдавна. Първо изтече докрай през юли тази година, той премина през тон промени в дизайна и дори няколко промени в името също. Сега, за първи път, разглеждаме пеша на действителната двойка, която ще падне на 9 ноември. Нека да стигнем до него!

Служила за четвъртата синя обувка Kanye West, която ще падне само тази година, „Teal Blue“ разполага с много първокласна конструкция, с маслени гладки велурени панели и ултра луксозна кожа, проправяйки път в горната част. Всичко това е покрито отгоре на дишаща мрежеста основа, което прави тази обувка оптимална за целодневно облекло.

Изображение с помощта на Solebyjc

Изображение с помощта на Solebyjc
Придвижвайки се надолу, ще намерите много тромава подобрена междинна подметка, която е агресивно оформена с тонове канали и ръбове, които симулират екзотичен спортен автомобил от висок клас – вероятно кимване на любовта на Ye към Lamborghinis. Всичко това е облицовано с плъзгаща се гума с гума, използвайки носители с дълготрайна сцепление, което е най -подходящо за мокрите и ветровити месеци напред.

Докато снимките тук се отличават с чифт земни кафяви дантели, „Teal Blue“ ще се предлага и със смела оранжева двойка, което го прави първият Yeezy, който някога има чифт допълнителни дантели в кутията.

Задайте да падне след по -малко от месеци на 9 ноември, Yeezy 700 ‘Teal Blue’ трябва да има място във вашата колекция, така че не забравяйте да го направите заключен в единствен доставчик и ще ви уведомим веднага щом a Много повече капки информация за освобождаването!

Изображение с помощта на Solebyjc

Изображение с помощта на Solebyjc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *