Погледнете официален поглед върху Jordan 4 “Fire Red”, който се носи слух, че ще излезе тази година

Погледнете официален поглед върху Jordan 4 “Fire Red”, който се носи слух, че ще излезе тази година

Nike Air Jordan 4 “Fire Red” е един от най -добрите цветове на Йордания на всички времена, а феновете на лейбъла са били С нетърпение очакваме актуализация, откакто за първи път се съобщихме през март, че те са готови за преиздаване в Черния петък. Сега сме лекувани с официални изображения любезно на приложението Nike SNKRS, създавайки още повече свръх около двойката!

За първи път стартиран през 1989 г. и проектиран от легендарния Тинкър Хатфийлд, AJ4 е един от най-обичаните силуети на Йордания на всички времена и за първи път от OG, логото на Nike Air е готов да се върне на усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането за усещането Тези огнени червени.

Изображение чрез Nike

Изображение чрез Nike
Clean Colorway показва бял основен слой и разполага с хитове от червено и черно за поразителен вид. Горниците са изработени предимно от първокласна кожа, с мрежести панели, разположени както от страничната, така и от медиалната страна, за да разрушат външния вид. Крилата за подпис на двойката се отличават от всяка страна в черно, докато логото на Jumpman присъства в раздела Език.

Както бе споменато по -рано, логото на Nike Air е релефно върху раздела пета за OG Touch, с обемна бяла и черна междинна подложка под краката, обхващаща видима въздушна единица на Nike под петата за допълнителен комфорт както на баскетболното игрище, така и извън него.

Изображение чрез Nike

Изображение чрез Nike
Ако търсите да си вземете ръцете на Jordan 4 „Fire Red“, тогава ще трябва да държите огън още малко по -дълго. Двойката има слухова дата на излизане за Черния петък, въпреки че все още нищо не е потвърдено. Дръжте го заключен точно тук, в единствения доставчик за всички най-нови новини и актуализации и докато сте тук, разгледайте най-добрия си поглед досега на Off-White X Jordan 5 „Sail“!

Изображение чрез Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *