Най-максималното ръководство за размер на Mki Miyuki Zoku

Най-максималното ръководство за размер на Mki Miyuki Zoku

през последните години, родената в Обединеното кралство Mki Miyuki Zoku се справи да хване сърцата, както и умовете на квартала на уличните дрехи поради своята вечна, както и достъпна дръжка гардеробни. Често се характеризира с гладки силуети, смесени както с потиснати, така и с силен детайл, MKI използва един от най -добрите последователни списъци на уличните дрехи на пазара.

Тъй като марката последователно нараства, както и достигайки до нова публика, ние вярвахме, че ще отговорим на загрижеността на много от вашите устни – „Колко точно се вписват MKI облекла?“. Ние сме подслушвали нашите опитни продукти от продукта тук, в единствения доставчик, за да ви предоставим всички техни съвети, техники, както и лично разбиране, когато се отнася до облеклото на MKI. Така че преди вие полицейски служител следващото си парче, не забравяйте да проверите ръководството по -долу за всички наши препоръки!

Изображение с помощта на MKI
Как се вписват MKI Hoodies?

“Харесвам моята качулка MKI. Някога имайки предвид, че го получих преди няколко месеца, той е работил метода си в редовната ми ротация.”
Адам – ​​ръководител на новините
Как се вписва вашата качулка MKI?

Да, това е доста вярно на размера с честност. Обикновено откривам, че може да бъде доста трудно да откриете качулката с идеални размери, когато купувате онлайн, но видях, че предложиха да вземете типичния ви размер на описанието на артикула, за да се гарантира, че това е полезно.

Удобно ли е?

Разбира се, за ценовата точка просто не можете да го повредите. Това е доста подобно на няколко от по -големите марки за идеал сега, но на част от цената.

Как го оформяш?

Обикновено сдвоявам черната си качулка MKI с чифт черен деним с тънък приспособен за многофункционален монохромен стил. В краката обикновено избирам чифта си Nike Dunk Low Vintage Black/White, но ако съм вкъщи, не се шокирайте, ако ме хванете в моите слайдове Yeezy.

Изображение с помощта на MKI
Как се вписват суитчърите на MKI?

Потта ми на MKI е толкова голяма за наслояване през зимните месеци или дори просто да използвам самостоятелно за фино парче от всякакъв вид друг път!

Раф – писател на материали
Как се вписва вашата суичър MKI?

Напълно вярно на размера най -вероятно би бил най -добрият метод за обяснение. За разлика от това, за което вървят много марки в момента, това наистина няма толкова големи/боксовидни.

Удобно ли е?

Абсолютно!. Няма да лъжа, когато сложих покупката си, бях малко скептично настроен към високото качество, тъй като разходната точка изглеждаше наистина добра, колкото и честно казано, не мога да го виновен досега.

Как го оформяш?

Тъй като е зима, обичам да слоя потта си с неутрален цвят на MKI с дълъг палто Mac. На краката винаги са торбести панталони! Модифицирам толкова много въртенето на обувките си, но вероятно там ще видите много нов баланс.

Изображение с помощта на MKI
Как се вписват MKI тениските?

Освежаващо е да видите, че все още можете да получите висококачествен тройник за лого за около £ 35 през 2022 г.!
Джак А, писател на материали
Как се вписват вашите тениски на MKI?

Вярно на размера, който изглежда е стилът на работа с тази марка. Харесва ми рутинните приспособления, така че просто отидох за нормалния си размер, както и той перфектно.

Удобно ли е?

Да, сигурно, посочвам, че няма за какво да вика къща, но в същото време нямам оплаквания.

Как го оформяш?

През зимното време тези тройници строго в крайна сметка бяха наслоени парчета! Ако обаче говорим за лятото, обичам да нося обикновеното си бяло лого на логото “Miyuki” заедно с чифт черни къси панталони. Винаги има ники на краката ми, така че обикновено ще избера един от многото си двойки Jordan 1.

Да заключи …

MKI е 100% верен на размера, така че трябва да вземете рутинния си размер. По -голямата част от дрехите на MKI ще бъдат във форма, както и верни на размера, така че няма изискване да размерите, освен ако не се опитвате да намерите голямо прилягане.

За много повече ръководства за размера на уличните дрехи, проверете няколко от нашите съвети по -долу!

Най -изключително ръководството за размера на Cole Buxton
Най -високо ръководство за размер на Пангая
Ръководството за най -голям шампион за шампион
Ръководството за най -големи размери на Stussy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *