Отидете на пълен #throwbackThursday с Nike Air Max Tailwind 4 ‘Volt’

Отидете на пълен #throwbackThursday с Nike Air Max Tailwind 4 ‘Volt’

благодарение на сътрудничеството Supreme X Nike миналия месец, Nike Air Max Tailwind 4 ‘Volt’ бързо се издигна, за да се превърне в един от най -добрите силуети на Swoos 2019. Отпразнувайки двадесет години, като се има предвид, че кокетна обувка направи своя дебют, това е необходимост от ченге за всяка колекция от маратонки!

Потопен в ултра чист бял оттенък, „Volt“ е изработен от първокласна комбинация от бляскава кожа и дишаща мрежа. Поразителните зелени акценти се отличават с страничните и медиални странични панели, докато допълващите удари си проправят път към въздушните единици, които доставят на носителя с допълнителен комфорт с всяка стъпка. За да закръгляте вкусно ретро дизайна, специфичната за ERA марката „Max Air“ завършва външния вид.

Предлага се сега от потомството, Nike Air Max Tailwind 4 ‘Volt’ е задължително-COP за вашата колекция, така че не забравяйте да се сдобиете с чифт, докато тя все още е налична! Уведомете ни дали ще добавите чифт към ротацията си и докато сте тук, погледнете пълната гама от маратонки Nike!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *