Вземете късмет с Pharrell Williams X Adidas Solar Hu Glide St ‘CNY’

Вземете късмет с Pharrell Williams X Adidas Solar Hu Glide St ‘CNY’

, ако търсите перфектната двойка маратонки, за да отпразнувате китайската Нова година, Pharrell Williams и Adidas ви покриват с горещо противоречената Pharrell Williams Williams x adidas Solar Hu Glide St ‘CNY’! Представяйки се в 9 часа сутринта на 26 януари в Adidas UK, това е задължително ченге!

Рисуван в асортимент от цветове, включително червено, черно и жълто, Pharrell Williams X adidas Solar Hu Glide St ‘CNY’ е като ултра тласък на стероиди. С участието на многостранна горна част на Primeknit, около гърба присъства матова чаша с червена пета за допълнителна опора, а допълнителната подготовка на цялата дължина седи под краката за допълнителен комфорт и по -гладък крак. За да закръгля дизайна, енергийната релса от слънчевия тласък може да се види тук, а китайският характер за „късмет“ или „късмет“ украсява лявата обувка.

Празнувайте годината на Pig in Style с чисто новия Pharrell Williams X Adidas Solar Hu Glide St ‘CNY’! Стартирайки в 9 часа сутринта на 26 януари в Adidas UK, нека разберем дали ще се справите и не забравяйте да изтеглите официалното приложение за единствен доставчик безплатно в момента! В Associated New, колекцията за пролет/лято 2019 на Adidas Y-3 е по-лека от лека!

Ако вярвате в компенсирането на някаква чисто нова Adidas Heat, не забравяйте да проверите най -новото тук!

Изображения чрез Hecktkicks & Solebyjc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *