Този професионален фотограф всъщност гледа вътре в кокевния модел на маратонки

Този професионален фотограф всъщност гледа вътре в кокевния модел на маратонки

, независимо дали ви харесва или не, моделът на обувки с кофти татко е точно тук, за да остане. Повлияни по подобен начин както от миналото, така и от бъдещето, свръх за тези обувки на татко достигат нови височини, както в буквален, така и в образен смисъл.

Според световната модна платформа за разглеждане на Lyst, повече от три милиона купувачи разглеждат маратонки всеки месец, така че в опит да схване сложната сграда на тези заветни обувки, Lyst работи заедно с експерименталния художник Хю Турви за сериала „Зад шевовете: Маратонки “.

Известен със своята рентгенова фотография, британският художник обединява светлината с рентгенови изображения, за да произвежда това, което той нарича „ксеграми“; Резултатът е визуално интригираща серия, която изследва най-търсените за маратонки, както и включва показатели като тегло на обувка, височина на подметката, в допълнение към броя на хештаглите стълбове в Instagram.

От Triple S Balenciaga до Adidas Yeezy 500, нека да разберем в какво вярвате в тази работа в секцията за коментари по -долу, както и не забравяйте да го заключите за единствен доставчик за най -новите, както и най -големите в маратонките! В Associated News, разгледайте подробно Adidas Yeezy Boost 700 V2 ‘Static’!

Изображения чрез Lyst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *