Пътек поглед към Adidas Ozweego ‘X-Model Pack’

Пътек поглед към Adidas Ozweego ‘X-Model Pack’

, който чакахме на Adidas Ozweego да намалее, тъй като той първо изтече през ноември миналата година. Предоставяйки култовата култура от 90-те години съвременна преработка, горещо очакваната маратонка на последно място има дата на излизане, както и дебютира с „X-Model Pack“!

С участието на база Ultra Clean White Fit Together, „X-Model Pack“ може да се похвали с контрастиращи екологични, както и оранжеви акценти за вид, който е направен за обръщане на глави. Премиум велурните панели функционират навсякъде, опаковайки първокласен удар, както и долу, по -долу, присъства кокетна адипрена междинна подметка за изумителен комфорт с всяка стъпка. Отдавайки почит на Ozweego 3, тази версия прави използване на серия от неонови тръби, които се движат по горната част, завършвайки емблематичния дизайн.

Зададено ще намалее на 18 май, Adidas Ozweego ‘X-Model Pack’ се очаква да предложи много веднага, така че не забравяйте да го заключите на единствения доставчик за повече новини, докато се развива! Нека разберем дали ще вземете чифт, както и докато сте тук, разгледайте пълната гама от маратонки Adidas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *