По -добър поглед към Air Jordan 13 “Del Sol”

По -добър поглед към Air Jordan 13 “Del Sol”

сред всички дизайни в колекцията на Air Jordan на Майкъл Джордан, Air Jordan 13 е един от неговите маратонки с подпис, които нямат голяма фен база. Въпреки това, Джордан Бранд продължава да пуска Colourways един по един – до произхода си от 1997 г., когато легендарният дизайнер на Nike Tinker Hatfield представи двойката по време на „The Last Dance“ на MJ. Що се отнася до най -новия му дизайн, ние имаме Air Jordan 13 “Del Sol”, двойка, принадлежаща към колекцията на Sportswear Brand Spring 2022.

Това предстоящо предаване подпалва разрушена кожена горна част в бяло, с “Del Sol” Colourway, украсявайки велурните колеги за поп контраст. Други цветове също са включени в ансамбъла: Черната маркира гумената подметка, “University Red” на логото на Jumpman на езиците, както и екологичното холографско бижу на страничните токчета.

Изображение чрез StreetLocker205
Int’l доставка

Виж повече

Тази заветна версия на 13 -ия подпис на инструкторите по фитнес на Майкъл Джордан е общо с опаковането на OG Air Jordan XIII, както и ще се появи в пълното оразмеряване на домакинствата.

Уверете се, че сте затворени точно тук, в единствения доставчик, ако не искате да пропуснете Air Jordan 13 “Del Sol”, както и най -новите актуализации в календара на Nike Release. В Associated News, Air Jordan 13 “ВМС” също намалява тази година.

Изображение чрез StreetLocker205
Int’l доставка

Виж повече

Изображение чрез StreetLocker205
Int’l доставка

Виж повече

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *