Поглед на крака на Parley X Adidas Ultra Boost 4D “Black”

Поглед на крака на Parley X Adidas Ultra Boost 4D “Black”

, за да отпразнува три години от дебюта на Futurecraft 4D, изглежда, че трите ивици има нещо огромно, скрито в ръкава си. Много за първи път изтече миналата седмица, Parley X Adidas Ultra Boost 4D “Black” съчетава най -доброто, което Adidas може да предложи, което води до истински граал, който ние абсолютно изискваме в живота си. Запазвайки това казано, сега разглеждаме крак благодарение на тези чисто нови снимки от @Hypetobs!

Изображение чрез хиптоби
Частично изработена от пластмаса, която е изгнила от океана, „черното“ се отличава с прикрит Primeknit Ultra Boost Upper със “Син дух” влакна, работещи с него във вълнообразна дизайн. Брогираното брандиране украсява езика, докато три ивици елегантно стреля по страничните, както и медиалните странични панели.

Придвижвайки се надолу, ще откриете пълна 4D междинна подметка, която е напълно направена в черно. Със своята сложна решетъчна структура той осигурява на носителите безумно количество възглавница, както и реакция с всяка стъпка. Някои дори заявяват, че е по -удобно от Adidas Boost, но това е за вас да решите.

Изображение чрез хиптоби
Според Adidas HK, Parley X Adidas Ultra Boost 4D “Black” е готов да представи на 29 юни, въпреки че не сме напълно сигурни дали ще пуснат по целия свят на тази дата. Запазвайки това казано, слуховете за „тройно черно“, както и за „тройна бяла“ двойка също се носят наоколо, така че не забравяйте да го държите заключен на единствения доставчик за повече новини, докато се развива!

Нека разберем в какво вярвате в тази футуристична обувка, както и докато сте тук, може да отпразнувате и три години Adidas 4D с тези прекратяващи обучители на Futurecraft!

Изображение чрез хиптоби

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *