Пакер X Adidas Консорциум за събиране на торсиона ZX „Mega Violet“

Пакер X Adidas Консорциум за събиране на торсиона ZX „Mega Violet“

чрез обувки Packer
Adidas прави всичко възможно, за да натисне чисто новия си силует на ZX Torsion. След тон на свръх сътрудничество, включително торсионът Footpatrol X adidas ZX, който стартира точно вчера, те вече се събраха с обувки за опаковки за торсионния ZX „Mega Violet“ и това е чиста топлина!

Отивайки с обичайната си естетика на комбиниране на поразителни тонове с монохроматични палитри, „Мега Виолето“ е изработена от широка гама от ултра премиум материали, включително мека свинска кожа на петата и средния крак, размит велур към кутията на пръстите на краката и луксозната кожа елементи навсякъде.

Изображение чрез обувки Packer

Изображение чрез обувки Packer
Всичко това се намира на пълна дължина за повишаване на междинната подметка, която е влята с технологията за усукване на Treat Stripes за поддръжка и стабилност, която е наистина следващо ниво. За да го закръгляме, съвместно марково детайлно удря езиците, в комплект с ударния удар на консорциума, докато „торсион“; Марка Lace Lock финализира външния вид.

Вдъхновен от „крайностите на това, което може да се случи, когато тези условия“ най -накрая надхвърлят границите на това, което може да се справи с естествения свят, консорциумът на Packer X adidas Zx „Mega Violet“ ще бъде пуснат на 12 октомври в Packer Shoes ‘Brick and Магазини за хоросани, както и официалния им уебсайт. Очаква се по -широко освобождаване, така че не забравяйте да го държите заключен при единствения доставчик, ако искате да копирате!

Изображение чрез обувки Packer

Изображение чрез обувки Packer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *