Напомняне на изданието: Не пропускайте ретро „Gray Crimson“ на Йордания 1

Напомняне на изданието: Не пропускайте ретро „Gray Crimson“ на Йордания 1

едно от най-очакваните издания на тази седмица вижда Jordan 1, декориран в ултра-премиум велур. Този цвят определено е привлечел интереса на маратонките, както и изглежда, че е още една продажба за гамата Jumpman.

Преди въвеждането на Обединеното кралство, което се случва утре, помислете за това много известие за ретро „Gray Crimson“ на Йордания 1. Очаква се те да се продадат, така че няма да искате да пропуснете това издание от 8 часа сутринта.

Foot Locker UK е един от редица търговци на дребно, за които се смята, че притежават щедри акции. Той отговаря на редица средни вариации на Йордания 1, включително „отгледаната“ оцветяване, което наскоро се възстанови.

В противен случай се разбира като Йордания 1 „Hyper Crimson“, тази двойка се характеризира с предимно заглушени горнища. Това каза, че проблясъците на оживено червено носят някакъв толкова необходим контраст на отборите на черно, както и сив велур.

Напълно уникална функция прави този Nike AJ1 още по -интригуващ. Думите, “SP19 Air Jordan 1 High Og”; са написани по страничната стена. При условие, че настоящият модел за видимо брандиране, те със сигурност ще бъдат добре приети с феновете на гамата.

Jordan 1 Retro OG ‘Gray Crimson’ пристига при избрани търговци на дребно от четвъртък, 23 януари. Nike, както и Foot Locker ще отидат онлайн в 8 часа сутринта!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *