Колекцията „Удоволствия през лятото 2021“ е победа за топло време

Колекцията „Удоволствия през лятото 2021“ е победа за топло време

, отговаряща на пускането на Superstar „Black“ на Superstar „Black“ Вдъхновени стоки. Формулиран от притежание на творци, включително La Surfer Chad Greenberg, графичен дизайнер Jacob Geezer, DJ Healthy Drummer, както и Illustrator Wyatt Knowles, тази колекция екранира изобилие от силни, както и оживени предложения, подготвени да изведат нашето лятно време на следващото ниво.

Пълната колекция включва както мъжки, така и женски парчета, съставени от редица основи на гардероба, като съвпадащи якета на работници, както и панталони, гама от графични тениски, ризи на лагерни якички, пот, както и качулки. На тези парчета са показани изобилие от цветни стилове, както и графики с логото на подписващите удоволствия, които правят редовен външен вид.

Изображение чрез удоволствия
Открояващите се парчета от колекцията включват петна работно яке, както и панталони, които се появяват в изгорял оранжев нюанс, риза за поп яка, включваща както сърцето Избор на тениски за вратовръзка.

Изображение чрез удоволствия
Колекцията се предлага сега на уебсайта на Pleasures, както и избирайте търговци на дребно, така че не пропускайте толкова добре, колкото полицай, докато все още можете. В други новини, Stussy X Cactus Plant Flea Market обединява усилията си, когато за пореден път за капсула за облекла през лятото.

Изображение чрез удоволствия

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *