Ето най -новата информация за възстановяване на Обединеното кралство за Yeezy Boost 350 V2 “Blue Tint”

Ето най -новата информация за възстановяване на Обединеното кралство за Yeezy Boost 350 V2 “Blue Tint”

Yeezy Boost 350 V2 “Blue Tint” е, ръцете надолу, една от най -емблематичните цветове на Yeezy, правени някога. Първо пуснат чак през декември 2017 г., той продължава да бъде една от най -популярните двойки на Ye дори пет години по -късно. „Синият нюанс“ първоначално е бил предназначен за преиздаване в световен мащаб миналата година, но след поредица от проблеми с веригата на доставки, горещо-очакваното възстановяване се забави за пазара на Обединеното кралство-и ето всичко, което трябва да знаете!

Int’l доставка

Виж повече

Пристигайки в мек син оттенък, този 350 V2 е контрастиран със сива ивица, която е много подобна на тази, която бихте намерили на „зебрата“. Червеното акцент се спуска върху текста “SPLY-350” на страничните и медиалните странични панели и това се простира до гърба на обувката, където се откроява в раздела Pull. Дебелите въжета на въжето завързват всичко заедно, докато кръстосаното зашиване на подписа минава през центъра на горната част от пръста на пръста до петата.

Долу, допълваща междинна подметка присъства в комплект с легендарния оребрен дизайн, който съществува повече от шест години. Това се влива с Adidas Boost Technology за комфорт и възглавница, която не знае граници.

Int’l доставка

Виж повече

След като се възстанови в Азия през декември и се завърна в щат този месец, Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Blue Tint”, който първоначално беше предназначен да отпадне през последната седмица на ноември, сега ще се завръща във Великобритания и ЕС някъде през февруари . Уведомете ни дали ще се справите и докато сте тук, може и да погледнете най -добрия си поглед върху Yeezy Boost 350 V2 “ослепително синьо”!

Int’l доставка

Виж повече

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *