Вие сериозно изисквате Air Jordan 1 „унищожи играта“ във вашата колекция

Вие сериозно изисквате Air Jordan 1 „унищожи играта“ във вашата колекция

, заявявайки, че изисквате Air Jordan 1 „унищожи играта“ в идеалния ви колекционен идеал сега не е подценяване. Скрита обувка с доста завладяваща предистория, това трябва да бъде една от най -недооценените цветове на Air Jordan 1, за да намалее в скорошната памет, както и ние сме доста положителни, че свръх за тях ще стреля с покрива изключително скоро.

Пристигайки в ултра чиста монохроматична цветова схема, „унищожената игра“ е изработена от гладка черна кожа с отлични бели акценти, които грабят езика, както и очертават известния брандиране на Swoosh. Говорейки за езика, ще откриете думите „Може би съм унищожил играта“ – фраза, посочена от Майкъл Джордан по време на телевизионна индустриална от 2008 г. Закръглянето на всичко е релефно крилато баскетболно лого, както и междинната подметка Колкото и да се получава.

Предлага се сега от Footasylum, Air Jordan 1 „унищожи играта“ е задължително челост за вашата колекция, така че не забравяйте да се сдобиете с чифт, докато тя все още е налична! Нека разберем дали ще добавите чифт към ротацията си и докато сте тук, погледнете пълната гама от маратонки Nike!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *