Вие изисквате Nike Air Max 2 Light ‘University Gold’ във вашата колекция

Вие изисквате Nike Air Max 2 Light ‘University Gold’ във вашата колекция

е около четвърт век, тъй като Nike Air Max 2 Light Mort First Hit магазини, както и сега, легендарната обувка е Назад завинаги. Ритайки от 2019 г. със стил, обувката разполага с оригиналния си четирикамерни въздушни максимални устройства, който беше изключително аплодиран през деня, но напълно преработва горната част – както и ние го копаем.

Преиздаване в завладяваща цветова палитра „Злато на университета“, обувката безпроблемно се вписва в днешната тромава тенденция на маратонки, но оставя винтидж стил зад себе си. Агресивно оформен, светлината на Air Max 2 е изработена от набор от първокласни материали, включително луксозна кожа, както и гъвкав велур, както и е боядисана в интензивен цветен план, който ще обърне главите в продължение на много години напред. Долу, леката междинна подметка Phylon, както и Duralon Obselle обща външния вид, общо с въздушни мехурчета за безкраен комфорт.

Зададен да намалее на 11 януари от голямо разнообразие от борсисти, вие изисквате Nike Air Max 2 Light ‘University Gold’ във вашата колекция. Нека да разберем в какво вярвате в ретро-футуристичното крепче в секцията за коментари по-долу! В Associated News, Nike също възражда светлината на Air Max Og от 1989 г.!

Ако вярвате в компенсирането на някаква чисто нова Nike Heat, не забравяйте да проверите най -новото тук!

Изображения чрез 43einhalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *